Databeskyttelse regulering

Nåværende versjon: Mai 2018

Kunden samtykker i at følgende personopplysninger, spesifikt

  • fornavn, etternavn
  • fødselsdato
  • address
  • e-postadresse
  • telefonnummer

vil bli behandlet for å tilpasse tilbudene i nettbutikken og for å behandle frakt og levering, og disse opplysningene vil bli lagret i kundedatabasen vår.

Videre vil vi påpeke at IP-opplysningene til kunden vil bli lagret i en informasjonskapsel, i tillegg til navn, adresse og kundens betalingsinformasjon. Dette gjøres for å forenkle kjøpsprosessen og for at operatøren av nettbutikken skal kunne behandle kontrakten.

Opplysningene dine vil bli behandlet strengt fortrolig. Opplysningene dine vil ikke bli gitt til noen tredjepart. Et unntak gjøres når Wirecard brukes, da kredittkortnummeret gis videre for å kunne debitere kjøpesummen.

Opplysningene dine vil bli slettet etter at den lovfestede garantiplikten er utløpt.

Du kan få opplysningene dine slettet når som helst.

Vi ønsker å påpeke at vi forplikter oss til åpenhet og at vi gjerne gir deg informasjon av hvilke opplysninger vi lagrer om deg.

Dersom du ønsker en bestemt opplysning kan du sende en e-post til info[at]hagan-ski.com med emnet «Personopplysninger».

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Dette er svært små filer som lagres i din nettleseres historikk. Disse filene brukes til å samle inn opplysninger som forbedrer brukeropplevelsen på nettstedet. Det betyr ikke at vi har direkte informasjon om personopplysninger. Informasjonskapsler brukes også til å analysere statistikk for bruken av nettstedet vårt. Du kan slå av bruken av informasjonskapsler i de fleste nettlesere.

Brukeropplevelsen på nettstedet kan påvirkes dersom du slår av informasjonskapslene.

Nyhetsbrev

Dersom du har valgt å motta nyhetsbrev fra oss, vil du få siste nytt om HAGAN SKI. Vi kan komme til å bruke fornavnet ditt når vi henvender oss til deg. På slutten av hvert nyhetsbrev vil du se et alternativ for å avslutte abonnementet permanent.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å kunne optimalisere nettilbudet vårt regelmessig. Google Analytics er en nettanalysetjeneste fra Google Inc. («Google»). I dette tilfellet blir brukerprofilene tildelt pseudonymer, og informasjonskapsler genereres for disse. Informasjonen som genereres, blir sendt til en server hos Google i USA og lagret der. Disse opplysningene brukes av Google for å lage en vurdering av nettstedet vårt og bruken av det. Blant annet blir IP-adressen din lagret og brukt i vurderingen; riktig nok i en anonymisert versjon (ved hjelp av IP-maskering).

Du kan finne mer informasjon om Google Analytics her.

Søk på nettstedet vårt

Du kan bruke vår interne søkefunksjon til å finne det du ser etter. Disse søkene kan vurderes statistisk av oss. Personopplysninger blir ikke vurdert. Vennligst ikke bruk den interne søkefunksjonen dersom du ikke samtykker i dette.

Skjemaer

Du har muligheten til å kontakte oss gjennom et skjema (kontaktskjema, returskjema). Alle opplysninger som du deler med oss i skjemaet, deler du frivillig. Informasjonen blir brukt til å svare på forespørslene dine så raskt og så godt som mulig.

Programtillegg for sosiale medier

Facebook / Instagram

Programtillegget for Facebook er utviklet av Facebook Inc. og brukes på nettstedet vårt. Data kan gis videre til Facebook når man bruker programtillegget. Vennligst se facebook.com/policy.php for detaljer om datainnsamling og videresending.

Pinterest

Vi bruker et programtillegg fra Pinterest, som oppretter en direktetilkobling til Pinterests servere. Dessverre har vi ingen mulighet til å kontrollere hvilke data som samles inn av Pinterest. For mer informasjon om personvern hos Pinterest, vennligst besøk about.pinterest.com/en/privacy-policy.

Twitter

Vi bruker et programtillegg fra Twitter, som oppretter en direktetilkobling til Twitters servere. Dessverre har vi ingen mulighet til å kontrollere hvilke data som samles inn av Twitter. For mer informasjon om personvern hos Twitter, vennligst besøk twitter.com/privacy.

Datakryptering/datasikkerhet

En såkalt SSL-tilkobling brukes for å sende data til oss. Denne tilkoblingen regnes for å være ekstremt sikker og brukes blant annet av nettbanker. Rett til informasjon. Du har rett til å få informasjon om dataene som du gir og til å få dem korrigert, blokkert eller slettet når som helst. For å gjøre det kan du kontakte oss på info@hagan-ski.com eller på:

  • HAGAN Ski Ges.m.b.H.
  • Andiesen 11
  • A-4774 St. Marienkirchen
  • Østerrike