Generelle vilkår og betingelser fro HAGAN SKI

Generelle vilkår og betingelser fro HAGAN SKI

Publisert og gyldig fra den 19. februar 2018.

Disse generelle vilkårene og betingelsene gjelder kun for kjøp som er gjort i og ordrer som er plassert i denne nettbutikken. Vilkårene kan endres eller justeres. Den nyeste versjonen av disse vilkårene og betingelsene vil alltid gjelde. Datoen fra når disse vilkårene og betingelsene gjelder vil alltid stå oppgitt ovenfor. Kunder må først godta salgsvilkårene våre før de kan legge inn en ordre. Ved å gi sitt samtykke er kunden forpliktet til å og samtykker i å oppfylle disse salgsvilkårene.

Kontraktsinngåelse / mulighet til å korrigere

Kundens ordre utgjør et tilbud. En kontrakt er inngått først når den er godkjent av oss.

En ordre kan kun legges inn dersom alle de påkrevde feltene markert med * i bestillingsskjemaet er blitt fylt ut. Kunden vil motta en feilmelding dersom felter mangler eller dersom bestillingen av en eller annen grunn ikke kan gjennomføres. Kunden kan foreta endringer i bestillingen sin før den endelig sendes inn. Kunden vil motta detaljert informasjon under bestillingsprosessen.

Så snart bestillingen er gjennomført, vil kunden få beskjed om dette i et informasjonsvindu der det står at «Bestillingen din er fullført og sendt til oss». Ved å klikke på knappen «Plasser bindende ordre» fullføres bestillingen, og vi mottar et tilbud for å inngå en bindende avtale om kjøp.

Dersom vi har mistanke om uriktig bruk av nettbutikken vår når en ordre legges inn, eller dersom et unormalt antall enheter er inkludert i ordren, kan vi avslå tilbudet om å inngå en kjøpsavtale. Vi trenger ikke å oppgi noen grunn for dette avslaget.

Så snart vi har mottatt bestillingen, vil kunden få beskjed på den registrerte e-postadressen. Denne meldingen utgjør likevel ikke noen godkjennelse av ordren.

En ordrebekreftelse vil bli sendt til kundens adresse når ordren er godkjent. Vi ber om at kunden tar godt vare på denne bekreftelsen. Den gjelder som bevis for kjøpet. Vi vil ikke lagre innholdet i avtalen. Kontraktsspråket er tysk.

Pris og betalingsvilkår

Alle priser er totalpriser. De inkluderer alle avgifter inkludert moms og skatter, men ikke fraktkostnader. Du kan ta en titt i oversikten over fraktkostnader for mer informasjon om disse kostnadene.

For levering til land utenfor EØS er det kunden som betaler alle import- og eksportkostnader, inkludert avgifter, gebyrer og skatter.

Prisen som beregnes, er den som tilbys på det tidspunktet ordren ble plassert i nettbutikken og spesifisert i handlekurven. Prisen er også spesifisert i ordrebekreftelsen. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene våre uten forvarsel. Prisendringer er kun gyldige for ordrer som plasseres etter disse endringene.

Selv om vi jobber hardt for at all informasjon skal være korrekt, kan det hende at enkelte produkter i nettbutikken vises med gal pris. Etter å ha mottatt ordren vil prisen kontrolleres av oss. Dersom den effektive salgsprisen er høyere enn den salgsprisen som vises i nettbutikken, vil kjøperen få beskjed fra oss. Kjøperen har da muligheten til å motta varene til den korrekte salgsprisen eller annullere bestillingen. Dersom den effektive salgsprisen er lavere enn prisen som oppgis i nettbutikken, vil kjøperen betale det laveste beløpet.

Vi godtar følgende betalingsmåter/kredittkort:

  • Kredittkort (VISA/Mastercard)
  • Paypal
  • Amazon Pay
  • Øyeblikkelig overføring (Sofort GmbH)
  • Forskuddsbetaling/bankoverføring

Forskuddsbetaling/forfallsdato:

Med mindre en annen betalingsmåte er avtalt, forplikter kunden seg til å betale hele kjøpesummen så snart kontrakten er inngått. Varene vil ikke bli sendt ut før betalingen er blitt mottatt på bankkontoen vår.

Dersom varene betales via forskuddsbetaling, vil en rabatt på 2 % trekkes fra for betalinger som gjøres innen tre dager.

Dersom kjøperen ikke en gang utfører en delbetaling innen betalingsfristen som er spesifisert for en rabatt, vil han eller hun ikke ha rett noen rabatt, ikke bare for denne delbetalingen, men også for alle betalinger som allerede er blitt gjort og for alle senere betalinger.

Rett til annullering

Du har rett til å trekke deg fra kjøpskontrakten innen 30 dager uten å måtte oppgi noen grunn.

Annulleringsperioden vil utløpe etter 30 dager fra den dagen du, eller en tredjepart som ikke er transportøren og som du anviser, mottar varene fysisk.

Siden med «Retningslinjer for annullering» inneholder all nødvendig informasjon om retten du har til å annullere en bestilling.

Det er kunden som betaler returkostnadene i tilfelle av en annullering.

Retten til annullering gjelder ikke for varer som er blitt laget tilpasset kundens spesifikasjoner (frikjøringsski med bindinger påmontert) eller som tydelig er blitt tilpasset til personlige behov.

Garanti

Lovpålagte garantibestemmelser gjelder. For flyttbare varer vil garantiperioden være to år fra den datoen varene ble levert.

Klager basert på lovbestemte garantikrav eller andre klager kan fremsettes ved hjelp av kontaktdetaljene i avsnittet «Merknader til nettstedet».

Levering

Med mindre noe annet er avtalt, leverer vi innen tre til fem virkedager etter at vi har bekreftet kontraktsinngåelsen.

For forskuddsbetaling/bankoverføring settes leveringstidspunktet så snart beløpet er blitt mottatt på bankkontoen vår.

Vi vil indikere alle avvik i leveringstidspunkt på den respektive produktsiden.

Vi beholder eierskapet over varene frem til kjøpesummen er blitt fullstendig betalt.

Vennligst kontroller at varene er fulltallige etter at du har mottatt dem. Dersom produkter er skadet eller ordren ikke er fullstendig, må du kontakte supportteamet vårt. Du har 14 dager på deg til å kontrollere produktene fra den datoen du mottar dem.

Databruk/databehandling

Kunden samtykker i at følgende personopplysninger, spesifikt

 • navn;
 • addresse;
 • fødselsdato;
 • vil bli behandlet til opplysningsformål og for å tilpasse tilbudene i nettbutikken.

Vi vil behandle personopplysningene dine med den aller største forsiktighet og konfidensialitet. Dataene vil bli behandlet i samsvar med lovpålagte bestemmelser. For mer informasjon om personvern kan du besøke siden om Bestemmelser for personvern.

Bruk av informasjonskapsler

For å forenkle kjøpsprosessen og for at operatøren av nettbutikken skal kunne behandle kontrakten på et senere stadium, vil IP-opplysningene til kunden vil bli lagret i en informasjonskapsel, i tillegg til navn, adresse og kjøperens kredittkortnummer.

Dataene vil ikke bli sendt videre til tredjeparter med mindre Wirecard brukes. Da vil kundens kredittkortnummer gis videre for å kunne debitere kjøpesummen.

Dataene blir behandlet i henhold til de lovpålagte bestemmelsene i § 96 (3) i Loven om telekommunikasjon (TKG) og § 8 (3) (4) i loven om personvern (DSG).

Dersom du ikke ønsker å godta bruken av informasjonskapsler, kan du endre på innstillingene for nettleseren. Vennligst merk deg at funksjonaliteten til nettstedet kan bli begrenset som følge av endringene.

Abonnement på nyhetsbrev

Hvis kunden samtykker i å motta nyhetsbrev fra oss og har haket av i den relevante ruten under bestilling, samtykker han eller hun i å motta nyheter om selskapets produkter, gjeldende tilbud og annen informasjon som er relevant for selskapet i form av salgsfremmende e-poster, spesielt nyhetsbrev.

Ansvar

Vi er påpasselige med å kontrollere at informasjonen i nettbutikken vår er korrekt og gjør det vi kan for å sikre dette. Vi har ikke noe ansvar for innholdet til tredjeparter. Videre påtar vi oss ikke ansvar for at alle varene som tilbys i nettbutikken vår alltid er tilgjengelig.

Østerriksk lov gjelder. FNs konvensjon om internasjonale kjøp er uttrykkelig unntatt.