Vårt selskap

HAGAN ble grunnlagt i 1924 i Østerrike

Takket være Hager-brødrene kan varemerket HAGAN se tilbake på mange år i bransjen. Det var deres idé som inspirerte grunnleggelsen av HAGAN i 1924, og i dag er det fremdeles familienavnet Hager og deres hovedkvarter i Antiesenhofen som gjør at våre unikt østerrikske produkter skiller seg ut fra mengden. På grunn av de dårlige økonomiske forholdene etter Den første verdenskrig skiftet de to Hager-brødrene fokuset over fra vognmakerdriften sin til å produsere sleder og ski. Før 1926 var omme hadde de allerede solgt 500 par tradisjonelle, solide treski, skåret til fra asketre, kokt i vann og formet ved hjelp av en oppvarmet jernform. Produksjon av ski har endret seg på så å si alle områder siden den gang: Fra overgangen til lagdelte ski til spesielt utviklet plaststoffer, metaller, lakk, belegg, og selvsagt bruken av spesialmaskiner i produksjonen.

REN FJELLKLATRING MED SKI

Siden selskapet ble grunnlagt i 1995, for kjærligheten til sporten vår og den fascinerende verden av fjell, har vi konsentrert oss om det vi kan og gjør best: utstyr til frikjøring uten å ofre noe som alle de som deler vår lidenskap ønsker seg.

Vår lidenskap for fjellene er like stor som kravene vi stiller til utstyret som vi og andre bruker for å ha det moro høyt til fjells eller i off-piste-bakker.

Vi er et merke av turgåere – for turgåere.

Husk dette og opplev masser av moro med HAGAN!